bodypositive.jpeg

Kurpitsamaha tässä moro!

Kehopositiivisuutta ja esiintymistä rakastava introvertti, joka sekä nauraa että häpeää itseään. Ärtynyt suoli, pömpsä maha ja pää yhtä sekaisin kuin pötsi.

Staycation x Hotelli Fabian, osa 1/3

Staycation x Hotelli Fabian, osa 1/3

No minähän lähdin siinä yksi ehtoo älppimään, että Neiti Norppanen kun sulla on tullaviikon pe-la sisustuskoulua kaapuntilla ja illanvietto välissä, niin mitä jos ostaa pärräytettäisiin vähän romanttista hotellia siihen kylkeen niin ei tarvitse Espoosta asti matkustella välissä?

"Hemmetin hyvä idea, mahtavaa Pasi kun ihan itse keksit sen!" ja minä olin pelkkää hymyä, että kiitos kulta! Reilusti sanottu!

Sit myöhemmin aloin miettimään, että olikos se sittenkään mun idea, vai oisko Norppaseni kohta kaksi kuukautta tästä jo puhunut? Oliko se kehu vai sarkasmia?

Ka!

Eikäkö oli se varmaan mun idea!

Eka olin että tingitäänkö ottaa halvinta mitä löytyy, mutta sit vöyreyskohtaus iski ja kärpännahkaviitta päällä loihtimaan, että mussukalle kato vain parasta ja eikun Kämp-ketjun hotelleja tilaamaan. Visa vinkumaan!

Melkosen pitkät ja rankat viikot rullasivat ohi kuin Lada jalkapöydän päältä ja h-päivä alkoi häämöttämään. Me kalenteria okuläärit pinkeinä tuijotetaan, että punainen raksi ois tälle päivälle pusteerattu! Aijai, hotelliherkkua illalla tarjolla!

Mutta eikö siinä heti jo aamulla ole vähän nuulea olo ja töissä alkaa sit paleltamaan. Oisko kipeyshommia tulossa?

Ka!

Mut ei auta vonista, kello käy kohta neljää ja mun pitäisi olla jo hotellilla ovia avaamassa. Norppasellani tulossa koulun penkiltä hotelliin tiputtamaan kamat ja siitä hän singahtaa illanviettoon.

Kun myöhässä lähtee, niin ei kylmä juostessa tule. Hotellin ovista sisään ja ka muru, oot jo täällä! Paukautan tiskille, että HOTELLIHOMMIA ja Huttus-Pasin nimellä varaus.

"Oletko varma, ettet ole varannut jollain toisella nimellä?"

Ka!

Siinä kaivelen sit pää kolmantena silmänä sähköposteja, että enkö minä saakeli varannutkaan tätä! Ei hemmetin perkutin sittu! Ei voi käyvä aina näin!

HAA! Tässä se maili on!

Voitonriemuisena näytän ukolle, että siitä ihan omin silmin taatto katsoo, varaus on!

"Varauksenne on Hotelli Fabianiin, tämä on Hotelli F6."

Ka!

Ei kai siinä muuta kuin jalat alle ja kohti oikeaa hotellia. Varaus löytyi samointein nimellä. Siinä annoin pari romanttista katsetta Norppaselleni, että kato kun mies hoitaa hotelliasiat niin se on jämpti!

"Eli yksi yö, yhdelle hengelle"

Ka!

Kohtalaisen nöyrin viiksin taaplaamaan lukulasit päällä sitä varaustani. Joo niin, yhdellehän olen tämän varannut.

Ka!

Rahalla ne ongelmat onneksi suoristui, että kohtasiltään oltiinkin sit jo huoneessa törisemässä. Norppanen ehtinyt paljoa hotellihuoneessa vanheta; pyöräytti kledjuista puhtaat puolet esille ja olikin jo ovesta ulkona illanvietossa.

Minä siinä alan pohtimaan, että poikamiesiltaherkkuhommia olisi tarjolla! Mitähän kivaa sitä yksin keksisi!

Kynä sauhuaa kun nenäliinan kulmaan raapustelen vaihtoehtoja. Meniskö eka koirapuistoon katsomaan vuffeja vai kaffilaan kirjoittamaan?

No siinä just kun alkaa olla hommat valmiina, niin tulee megaluokan aivastus ja vilunväre perässä kuin haamu köyhällä. Nousen pystyyn, päässä heittää kuin Räty keihästä ja nokka vuotaa.

No nyt se flunssa sit täysillä iski!

Ka!

Facebook: https://www.facebook.com/kurpitsamaha/posts/2134109846880385

Staycation x Hotelli Fabian, osa 2/3

Staycation x Hotelli Fabian, osa 2/3

Siihen se jää, mihin sen jättää

Siihen se jää, mihin sen jättää