bodypositive.jpeg

Kurpitsamaha tässä moro!

Kehopositiivisuutta ja esiintymistä rakastava introvertti, joka sekä nauraa että häpeää itseään. Ärtynyt suoli, pömpsä maha ja pää yhtä sekaisin kuin pötsi.

Siihen se jää, mihin sen jättää

Siihen se jää, mihin sen jättää

Maailmassa on vain muutamia ultimaattisia kiistattomia totuuksia. Ajan rakennetta voi muuttaa ja painovoima on vain hiukkasia, mutta jotkut totuudet ovat pysyviä ja pyhiä.

Kuten "pakko ei ole kuin köyhän kuolla", "käy vessassa ennen lähtöä tai myöhemmin kaduttaa" ja "siihen se jää, mihin sen jättää".

Jep! Siihen se jää, mihin sen jättää!

Haet keittiön laatikosta sakset. Ne ainoa terävät sakset. Kun olet saksimisesi saksinut, sinua vähän laiskottaa ja jätät ne ruokapöydälle. Hetkeksi vain. Viet sit myöhemmin ne paikoilleen.

Mistä sakset löytyy kuukauden päästä? Ka, ruokapöydältä! Koska siihen se jää, mihin sen jättää!

Tulet ulkomaanreissulta aamuyöllä rättiväsyneenä. Huomenna pitäisi töihin ja huvittaa vähemmän kuin tapiiria tervassa. Hikiset vaatteet lemuaa matkalaukussa, mutta jumpe vie just nyt ei jaksa purkaa!

Jätät matkalaukun tahallaan keskelle olkkarin lattiaa. Kato, siinä se on niin ärsyttävästi tiellä, että ihan varmasti tulee purettua pian! Nerokas kikka!

No mitenkäpä lottoaisit että mitä käy? Jep. Siihen se jää, mihin se jättää ja ukkovarpaat kiittää! Vasta seuraava reissu saa sinut kippaamaan nyt jo melko homeiset vaatteet roskiin ja pakkaamaan uudet tilalle.

Hirveä kiire töihin ja paidasta roikkuu pitkä lanka. Apua! Yrität ensin katkaista sitä hampailla vain onnistuen vetää sen langan syvälle ikeniisi. Sit pyörität sitä lankaa sormesi ympärille, vedät ja kiljaiset kun sitä purkautuu metri lisää. Sakset! Tarvitset sakset!

Ovatko ne keittiön laatikossa, siellä virallisessa saksipaikassa? Ei enää.

Keittiön pöydällä? Hyvä arvaus, mutta väärin! Eivät ole sielläkään enää!

Hmm, tarvitsit niitä viikko sitten johonkin. Mihin? Ja missä niitä käytit? Mihin ihmeeseen olet ne laittanut?

ET VOI TIETÄÄ, KOSKA SIIHEN SE JÄI, MIHIN SEN JÄTIT, ETKÄ SITÄ PAIKKAA ENÄÄ MUISTA!

Ne voi olla pakastimessa, ne voi olla hattuhyllyllä, ne voi olla farkkujen taskussa ja farkut pesukoneessa. Sama ostaa uudet, koska puff ne sakset ovat nyt kadonneet maan päältä!

No nyt joku lukija huudahtaa, että ei ole totta! Tunnen monta ihmistä, jotka purkavat heti matkalaukkunsa ja kaikki heidän tavaransa ovat oikeilla paikoillaan. Sakset saksilaatikossa, ruuvimeisseli työkalulaatikossa ja pohjalliset pohjalliskaapissa.

Puoliksi totta, mutta kuunnelkaapa tätä!

Otetaan ajatusleikki, että koko ihmiskunta jaettaisiin vain kahteen ryhmään.

Ryhmä SOTKUPYLLERÖT olisivat niitä, joiden tavaroita saa etsiä kissojen, koirien ja saukkojen kanssa, koska ne eivät ole koskaan paikallaan. Kämppä näyttää kaaokselta ja ukkovarpaat ovat ruvella, kun joka aamu kävelee päistikkaa keskelle lattiaa jätettyjä tavaroita. Itse aivan ehdottomasti kuulun tähän ryhmään. The bestest ryhmä!

Ryhmä SIISTEYSNARKOMAANIT olisivat niitä, joilla tavarat ovat oikein tip top paikallaan ja jotka purkavat matkalaukut heti. Outoja hiippareita!

Nyt korvat hörölle. En väitä, etteikö jälkimmäistä ryhmää olisi. Ehei. Sen sijaan väitän, että 99% jälkimmäisestä ryhmästä myös allekirjoittaa väitteen: "Siihen se jää, mihin sen jättää".

Syy miksi heidän meisselinsä ovat paikoillaan on ihan vain se, että he ovat sisäistäneet tuon fraasin.

Ei nämä ihmiset todellakaan innosta puhku ja tykkää ja rakasta sitä matkalaukkua kolmelta aamuyöllä rättiväsyneenä purkaa. E-ei! Mutta he purkavat silti! Itkevät ja purkavat! Itkevät ja purkavat, koska he tietävät, että "siihen se jää, mihin sen jättää".

Ihan jokainen saa tottakai päättää kuinka paljon aikaa käyttää tavaroiden oikeille paikoille viemiseen. Se on vapaassa maassa meidän jokaisen oikeus.

Mutta etenkin me SOTKUPYLLERÖT voisimme lopettaa itsellemme valehtelun. "Jätän tämän vain tähän hetkeksi, kyllä se kulkeutuu oikeaan paikkaan". Juuh ei. Ei koskaan. Ei koskaan! Ei kos-simpetti-kaan!

Oletko valmis hyväksymään kipeän totuuden? Oletko valmis! Hä? Oletko valmis!!

Seuraavan kerran kun sinulla on kädessäsi matkalaukku, pohjalliset, ne ainoat hyvät sakset tai lempipaitasi ja olet sitä laskemassa Aivan Väärään Paikkaan (TM), kysy itseltäsi:

"Onko ok, että tämä tavara tulee olemaan tässä vähintään kuukauden?"

Jos se on ok, anna mennä.

Mutta jos olet silleen, että nooh, ääh, emmä tiedä onko saksille paras paikka alusvaatelaatikko tai toki tietty maitopurkkeja pruukataan säilyttää muualla kuin läppärin päällä, niin sit yritä jaksaa nähdä se vaiva heti. Koska rehellisyyden nimissä myönnä se itsellesi, jos et vie sitä nyt, et vie sitä seuraavaan kuukauteen.

Facebook: https://www.facebook.com/kurpitsamaha/posts/2132228473735189

Staycation x Hotelli Fabian, osa 1/3

Staycation x Hotelli Fabian, osa 1/3

5 satunnaista faktaa minusta

5 satunnaista faktaa minusta