bodypositive.jpeg

Kurpitsamaha tässä moro!

Kehopositiivisuutta ja esiintymistä rakastava introvertti, joka sekä nauraa että häpeää itseään. Ärtynyt suoli, pömpsä maha ja pää yhtä sekaisin kuin pötsi.

Unohda self-help, täältä tulee self-mylvintä!

Unohda self-help, täältä tulee self-mylvintä!

Oletko kyllästynyt miten Self-Help ei tahdo auttaa? Ei vaikka Ikean yöpöytäsi natisisi liitoksissaan lukemattomien itseapukirjojen alla? Ei vaikka lompuukkisi huutaisi hoosiannaa ja isä meitää Self-Helpiin tuhlatun rahan takia?

Ehkä se johtuu siitä, että olet ihan vain tyhmä!

Nooh, vaikka vaiva on kiusallinen, siihen onneksi löytyy lääke: Self-Mylvintä!

Kompastuit kahvilassa lirauttan kahvit syliisi ja juuri silloin ihastuksesi kävelee ohitsesi ja naureskelee kavereilleen? Self-Mylvi!

Hitto mä olen typerä ja surkea ja niin naurettava suippoperäinen manaattikuikka, että kaikki mua vihaa ja se on oikein! Niin oikein että vihaavat! Niin oikein!

Olet ekaa kertaa jumpassa ja et välittömästi osaa ja pysty ihan kaikkeen? Tiedät mitä tehdä! Self-Mylvi!

Helvetti minä olen niin typerä ja surkea, että jos idioottimaisuuden olympiakisoja järjestettäisiin, niin muuten kyllä kultaisen mitalin voittaisin, mutta idioottimaisuuttani eksyisin reitiltä ja minut hylättäisiin!

Takeltelit sanoissasi työhaastattelussa? Self-Mylvi!

Olen niin lapsellisen vauvamainen juustosuikero, että neuvolasta soittivat ja käskivät tulla uudestaan hakemaan K-vitamiinipistokset koska todistetusti olet hikisesti vasta vastasyntyneen tasolla! UGGA GÖGÖÖ, jokeltele pässivauva siinä vaan menemään!

Et taaskaan ollut laihtunut, vaikka viimeksi eilen kävit vaa'alla? Self-Mylvi!

Olen arvoton paskiainen, jäätynyt suden skökkäre reen jalaksen alla niin, että vetävää hevostakin alkaa jo vähitellen ottamaan ekstruaalisesti kuikkaan!

Ja jos myöhästyt junasta koska jäit kotona kökkimään minuutiksi liian pitkään, niin antaa kuoron soida pojat ja tytöt, tällä kertaa ääneen! Self-Mylvi!

OLEN SELKÄRANGATON KIISSELIVATKULI, HAALEA KUSI HOUSUISSA PAKKASELLA!

Self-Mylvintä auttaa! Self-Mylvintä pelastaa!

Self-Mylvintää käyttää päivittäin miljoonia jos ei miljardia ihmisiä, joka todistaa sen tehon. Jos se ei toimisi, niin miksi niin usea sen nimeen vannoisi?

Self-Mylvintä! Opeta se lapsillesi! Rikastuta kavereidesi elämää sillä! Romahda hikiseksi täriseväksi kasaksi itseinhoa ja -vihaa, kun ostit vahingossa kirsikkatomaatteja etkä luumutomaatteja!

Eikun hetkinen! Odotas!

Mitä jos sittenkin vaihtaisit Self-Mylvinnän armoon ja ymmärrykseen?

Ihan siksi, että koetko Self-Mylvinnän koskaan tehneen sinulle paremman olon tai auttaneet sinua mokailuistasi eroon?

Jeps. Sitähän minäkin. Daiju.

Facebook: https://www.facebook.com/kurpitsamaha/posts/2120098848281485

5 satunnaista faktaa minusta

5 satunnaista faktaa minusta

Elämän tarkoitus on kokea seikkailuita... vai onko?

Elämän tarkoitus on kokea seikkailuita... vai onko?