bodypositive.jpeg

Kurpitsamaha tässä moro!

Kehopositiivisuutta ja esiintymistä rakastava introvertti, joka sekä nauraa että häpeää itseään. Ärtynyt suoli, pömpsä maha ja pää yhtä sekaisin kuin pötsi.

Oodi Oodille!

Oodi Oodille!

Sitä on jo vuosien saatossa niin tottunut maksamaan luvasta viettää aikaa jossain tilassa kaupungilla, että sitä ihan yllättyi kun muisti miten kirjastot ovat ilmaisia.

Ilmaisia, eikä kukaan katso pahalla, jos et käy ostamassa kahvilasta kahvia.

Pakko lurauttaa oodi Oodille, olipahan melkoinen keskuskirjasto bygätty! Tottakai ne kirjavalikoimat olivat aika suppeat, mutta ei kirjastojen pääasia olekaan kirjat.

Kahvilatarjona oli hyvä ja sekä varattavia että täysin vapaita yleiskäyttötiloja piisasi. Ja vaikka porukkaa oli tuhansia, niin leveät ja valoisat käytävät söivät ihmiset sisäänsä, eikä tullut klaustrofobia. Ilahduttavaa oli myös se, että siellä oli ihan tolkuton määrä istahduspenkkejä ja sohvaryhmiä, joissa voi tyypata hyllystä löytyneen kirjan rauhassa.

Arkkitehtuuri oli modernia, mutta upeaa. Ainoa asia mistä voi valittaa on se, ettei nykyajan kirjastot näytä vanhan ajan kirjastoilta, mutta ehkä se kehitys kehittyy ja kopisevia korkeita holveja kannattaa mieluummin etsiä museoista.

Tokihan siellä on moni asia vielä kesken. Kuten se, että sähköt eivät toimineet läppäritilassa ja se, että unisex-vessojen ovista näkyy läpi. Nimittäin ei läpi-läpi, mutta niihin on tehty joku valoinstallaatio, jonka takia pöntöllä istuvan varjo heijastuu aulatilan lasioviin.

Vaikka idea onkin se, että pöntölle istuttuasi olet liian alhaalla sen varjon muodostuakseen, niin kuitenkin kaikki ne piruparat, jotka seisaaltaan oven vieressä housunsa riisuivat, piirtyivät varjokuvaja viattomille verkkokalvoilleni.

Sitä aspektia kannattaa ehkä vielä vähän tuumasta porukalla. Mut muuten 5/5! Menisin!

Hiton HIIT, kerpeleen kehonpainotreeni!

Hiton HIIT, kerpeleen kehonpainotreeni!

Inspiraatiota ja jännitystä Body Posi -messuilla

Inspiraatiota ja jännitystä Body Posi -messuilla