bodypositive.jpeg

Kurpitsamaha tässä moro!

Kehopositiivisuutta ja esiintymistä rakastava introvertti, joka sekä nauraa että häpeää itseään. Ärtynyt suoli, pömpsä maha ja pää yhtä sekaisin kuin pötsi.

Nyt myös kalenterissa! - Herra lokakuu 2019 tässä hei!

Nyt myös kalenterissa! - Herra lokakuu 2019 tässä hei!

Sain tuossa keväämmällä semiyllättävän facebook-viestin, että haluaisitko osallistua kehopositiivisuuskalenterin tekoon?

Jaa, niin.

Mallina siis.

GULP!

Siinä hetken pitkiä nieleskelyjä nieleskeltyäni olin vain, että kah perkele! Eiku vot vain!

Sydän kurkussa, jännäkakki housussa ja kainalot hyvin ukkoskesähelteestä märkinä raahustin kuvauspäivänä studioon ja olin, että mitähän tästäkin tulee.

Ja tästä tuli mahtavaa!

On todella vapauttava ja voimaannuttava olo olla kerrankin kameran linssin, eikä kuvausnapin puolella. Helvetinmoinen alkukankeuskin suli, kun kuvaaja osasi olla tarpeeksi pitkämielinen ja rento, mutta myös selkeästi ohjaava.

Minä annoin ideat, hän väänteli minua asentoihin ja antoi kameran laulaa kunnes tuplapeukut nousi pystyyn hyväksynnän eleeksi. Eikähän sillä ole väliä, montako sataa kuvaa otetaan, jos yksi niistä onnistuu :D

Sain/jouduin aika vapaasti itse määrittelemään oman kahden kuvan kombon teemat ja ideat. Aikani pohdittuani lopulta päädyin aika vastakkaisiin teemoihin. Ekaan kuvaan vedin niin överi-blingbling-pasimitähittoanythei -kudetta päälle ja säihkyin spottivalojen kanssa kilpaa. Toiseen kuvaan taas hain sellaista oikein äärimmäistä mukavuuden ja laiskuuden tunnetta, että oikein villasukat ja kahvikupit kouraan höyryämään.

Jälkimmäisessä kuvassa pääsinkin sitten haastamaan omia raja-aitojani, kun piti riisua slipoveria pois ja olla munas... boksereillaan ihan juuri sellaisena, kuin joka aamu muutenkin olen. Ei mahaa sisään, ei rintaa ulos, ei MC Pulleat Hauhikset pinkeiksi. Nyt olen ihan vain perusminä.

Olen itse herra lokakuu 2019, mutta lisäkseni kalenteriin mahtuu 11 kuukauden verran lisää eri teemoja, ikiä, sukupuolia ja sanomia ja just hyvä niin. Kehopositiivisuus kuuluu kaikille joilla on keho, eli pikaisella ynnäilyllä aika pirun monelle ja tätä kalenterikin juhlii.

Huumekauppiastyyliin ilmaismaistiaisena tarjoan tässä vain sen enempipukeisen "Pasi ja diskopaita" -kuvan, loput vaatii sitten kalkaanin latomista tiskiin.

Eli jos huohottavin ja ahnain silmin haluatte lisää tai ylipäätään olette kiinnostuneita tukemaan kehopositiivisuuden aatetta, niin ei muuta kuin kaivaa kuvetta ja kukkaronnyörejä hölläksi tai visa vinkumaan.

Kalentereita myydään esim. tuolla ja syyskuussa tarjolla vielä alennus:

https://holvi.com/shop/kalenterikauppa

Olin itse tosiaankin vain yksi monesta mallista. Raskaan työn tekivät muut ja tässä kunnia niille joille kunnia kuuluu:

Projekti: 365 kehopositiivinen

Meikit: TwistBe ja Lauren Brooke Cosmetics

Meikkaajat/ehostus: Emmie Viola ja Mariam Benemla

Hiukset: Sari Sandholm

Kuvat: Paula Kesäläinen

Ja tietenkin Elena Liski, mastermind projektin takana. Iso kiitos myös kaikille malleille ja muille projektiin liittyneille.

Loppukaneettina positiivinen muistutus, että kehittäkää itseänne jatkuvasti! Kaatakaa raja-aitoja, tehkää jotain mitä ette ole ennen tehneet ja jos siltä tuntuu, niin eläkää terveellisemmin tai treenatkaa kuin rambot tai päinvastoin olkaa itsellenne armollisia. Mitä ikinä teettekin, niin tehkää se rakkaudesta ainutlaatuiseen itseenne, ei itsevihasta tai itseinhosta.

Penni ajatuksistasi

Penni ajatuksistasi

Elämä on tuskaa, mutta etsi tuska josta tykkäät

Elämä on tuskaa, mutta etsi tuska josta tykkäät