bodypositive.jpeg

Kurpitsamaha tässä moro!

Kehopositiivisuutta ja esiintymistä rakastava introvertti, joka sekä nauraa että häpeää itseään. Ärtynyt suoli, pömpsä maha ja pää yhtä sekaisin kuin pötsi.

Parihierontaöljy

Parihierontaöljy

Oltiin menossa Espoon työväenopiston parihierontakurssille. Ohjesähköpostissa luki, että ottakaa mukaan hierontaöljyä.

Tänään ruokkiksella juoksin asioille ja ajattelin, mulla ei ole mitään hajua mistä sellaista voisi ostaa. Mut hei, nykyään apteekeissa myydään ihan kaikkea!

Eikun apteekkiin pyörimään tyhmänä. Kerrankin tosin päätin olla tehokas ja rohkea ja kysyä apua heti henkilökunnalta, enkä vain tuntikaupalla romita hyllyjä ulalla kuin mummon vanha radio. Etsiskelin silmät kuorittuina valkotakkisia setiä ja tätejä, joilta kysyä apua.

Haa! Siellä! Nainen, nopealla profiloinnilla yli 20, alle 30, täytty hyllyjä valkoisessa takissaan. Säikäytin hänet huikkaamalla takaapäin hänen korvaansa ANTEEKSIVOISITKOAUTTAA?

Päästyään taas henkiseen ja fyysiseen tasapainoon, hän katsoi minua lempeillä silmillään nätin hymyn kera ja kysyi: "Kuinka voisin auttaa?"

Hierontaöljyä!

En ihan saanut selvää mitä nainen sanoi, mutta hän lähti kävelemään ja minä seurasin. Sit hän pysähtyi, osoitti kädellään hyllyä ja sanoi vähän vaisuna lattiaa pälyillen, että tässäpä meidän valikoima. Ja että ihan hirveän erikoisia juttuja meiltä ei täältä sit löydy, että muista kaupoista pitää niitä.

Siinä mun "tämäpä hoitui jouhevasti ja olihan niitä heillä" -ilme alkoi muuttumaan vähän sellaiseksi ujonlipseäksi hymyksi, kun rupesin tarkemmin katsomaan niitä hyllyn antimia.

Mangopäärynän makuisia nystytettyjä kondomeja. VagiLips, emätinliukaste vaihdevuosista tai alapään kiusallisesta kuivuudesta kärsivälle. Ssssh secret, takajuttujen liukastointiin.

Nainen vähän kiusallisena ottaa valkoisen ison törpön jotain "paksua tosi rasvaista rasvaa, joka vähän lämmittää" ja mä alan miettimään, että NYT JOS KOSKAAN mun olisi ehkä hyvä lähteä vähän tarkemmin määrittelemään millaista hierontaa tarkoitin.

Yritin, ihan oikeasti yritin, sanoa, että "tarvitsisin hierontaöljyä, koska mennään parihierontakurssille ja meitä käskettiin ottamaan sellaista mukaan", mutta sanasokeus ja hämmennys iski ja jotenkin häkeltyneenä en saanut oikein yhtään sanaa suustani. Änkytin aikani jotain uh-uh-uh-uh -äännettä ja yritin pantomiimilla esittää niskojen hierontaa. Lopulta se mitä tein oli kaksi kertaa käsillä ilmaan tehty vähän kuin tissien kouraisu ja päälle sössötetty "TÄLLAISEEN HIERONTAAN"

Aika pysähtyi. Nainen katsoi minua. Lempeä hymy oli tiessään. Minä katsoin häntä silmiin ja olin ihan varma, että jopa silmämunani hikoilivat. Mieti. MIETI! Mietin, että juoksenko apteekista ostamatta mitään vai nappaanko mä tästä nyt ekana käteen sattuvat VagiLipsit vai ssh secretit ostoskoriin vai mitä helvettiä.

No mutta lopulta sitten kuitenkin käsiliikkeeni olivat näköjään tyydyttäviä, koska nainen ymmärsi. "On meillä täällä myös sellaisia ohuita ihorasvoja". Sitten käveltiin eri hyllylle, jossa oli jotenkin vähemmän sosiaalisesti kiusallisia törppöjen nimiä. MoistBalance, Hydrolotion, Skincare. Siinä vaiheessa lopulta sit sainkin ihan oraalisesti kerrottua, että parihierontaa, siis hierontaa hierontaa varten.

Hydrolotionin purnukka kädessä kassalle jonottaessa funtsiskelin, että ihan hyvinhän tämä meni! Kurssi on varmaan nyt tosi kivuton, kun tuhlasin jo kaiken häpeänä tänne apteekkiin.

Oi, jospa olisin vain tiennyt. Jospa olisin vain tiennyt mitä kurssilla tulisi tapahtumaan...

Parihierontaöljyt pitkin santaa

Parihierontaöljyt pitkin santaa

Tanssii kuin hirvi

Tanssii kuin hirvi