bodypositive.jpeg

Kurpitsamaha tässä moro!

Kehopositiivisuutta ja esiintymistä rakastava introvertti, joka sekä nauraa että häpeää itseään. Ärtynyt suoli, pömpsä maha ja pää yhtä sekaisin kuin pötsi.

Lupa

Lupa

On hetkiä kun kaikki menee pieleen. Koira pursottaa oikein mojovat mynnit uudelle karvamatollesi. Vedät ihastuksesi edessä sohjossa sen verta huolelliset lipat, että repeää niin nivuset kuin farkutkin. Kesän aikana mystisesti tinkeäksi käynyt urkkapaita kiipeää kesken tunnin kainaloihisi ja vaalea mahasi paistaa kanssatreenaajille kuin lyhty lapin yössä.

On sallittua, että tuntuu pahalta.

Kakki saa kaihertaa, nivusrisat farkut saavat fituttaa ja pinkeä paita saa potuttaa.

Sekin on ihan ok, että kiroilet kuin turkkilainen merimies brasilialaisessa vahauksessa. Simpetti! Hitju! Eittämättä sangen kolipäisen vuohen kiharakarvainen ja aavistuksen santainen ulkosynnytin sentään MIKSI KAIKKI ON AINA RIKKI JA PILALLA!!!?!

Muista kuitenkin, että sinulla on lupa tuntea _lisäksi myös_ positiivisia tunteita sen kaiken negatiivisuuden keskellä.

Ajattele tunteitasi kahtena sankona: negatiivisille tunteille on rispaantunut ja rupinen kurasanko ja positiivisille tunteille oikein prämikkä Tokmannin puhdas ja kiiltävä punainen ämpäri!

Se, että kurasanko on puoliksi tai täysin täynnä on faktaa. Saa olla. Sinun ei tarvitse yrittää feikata sitä tyhjäksi tai piilottaa kuraa kuorruttamalla sitä kermavaahdolla.

MUTTA! Jos siellä positiivisessa ämpärissä on edes yksi miniskuaalisen pieni positiivinen kullanjyvä, niin muista, että sinulla on aina lupea tuntea _yhtä aikaa_ myös positiivisia tunteita!

Koira kakki matolle, mutta herratmunjee, että tämä sun uusi kampauksesi on saakutin lit! Housut repesivät haaroista ja ihastus nauraa hirnuen kuin ekaa kertaa kevään heinää näkevä hieho, mutta hitto vie sä just teit spagaatin jota olet vuosikausia harjoitellut! Jumppapaita nousee korviin ja maha heiluu kuin ES-teini Weekend-festareilla, mutta jumankavita, että sulla on muuten timanttinen puo!

*itkun JA naurunsekaisia soperrusääniä*

Facebook: http://bit.ly/kurpitsamaha-lupa

Sörösök!

Sörösök!

Budapestin parhaat: Kahvilaa etsimässä

Budapestin parhaat: Kahvilaa etsimässä