bodypositive.jpeg

Kurpitsamaha tässä moro!

Kehopositiivisuutta ja esiintymistä rakastava introvertti, joka sekä nauraa että häpeää itseään. Ärtynyt suoli, pömpsä maha ja pää yhtä sekaisin kuin pötsi.

Tiedättehän sen tunteen...

Tiedättehän sen tunteen...

Tiedättehän sen tunteen kun pakkaatte salireppua PT-pienryhmätuntia varten ja etsimällä etsitte pisimmän treenipaitanne ja sitten työpäivän päätteeksi juoksette hirveällä kiireellä salin pukkariin vaihtamaan vaatteita ja vedätte salikledjut niskaan hikisinä ja kipitätte tekeen minuutin lämmittelyt, kunnes PT ja pienryhmäläiset helmuavat jo siinä vieressä että nyt on aika treenata ja treenaatte ja yhdessä liikkeessä pidätte voimapalloa sylissä, kyykkäätte ja sit nostatte sen pään päälle ja kauhuksesi huomaatte miten pitkäkin salipaita alkaa nousta ylemmäs ja ylemmäs ettekä voi kesken liikkaan alkaa nykimään paitaa kun teillä on voimapallo kädessä ja muut ryhmäläiset katsovat paljasta mahaasi oudosti kunnes näette peilistä, että teillä on hirveä klintti napanöyhtää navassa ja yritätte jotenkin pallolla hieraista sitä huomaamattomasti pois muttette onnistu ja siinä te keskellä salia teette napanöyhtäinen napa paljaana liikettä kunnes aika loppuu mutta paniikissa vedätte vain paidan takaisin alas koskematta napanöyhtään ja sit alkaakin jo uusi kierros ja taas näette peilistä miten se napanöftä on vieläkin siellä navassa ja sama tapahtuu vielä kolmannen kerran kunnes käännytte diskreetisti ympäri ja kaivelette nöftelön pois ja heitätte sen lattialle ja se leijailee tuulessa jonkun lattialla vatsalihaksia tekevän naisen päähän.

Niinpä! Tiedän! Niin on minunkin mielestä hiton ärsyttävää aina kun näin käy!

Kupeet tulessa!

Kupeet tulessa!

Jäklare, jag är kissnödig!

Jäklare, jag är kissnödig!