bodypositive.jpeg

Kurpitsamaha tässä moro!

Kehopositiivisuutta ja esiintymistä rakastava introvertti, joka sekä nauraa että häpeää itseään. Ärtynyt suoli, pömpsä maha ja pää yhtä sekaisin kuin pötsi.

Jäklare, jag är kissnödig!

Jäklare, jag är kissnödig!

Maailmassa on kolme varmaa asiaa:

1) Pulut paskoo

2) Köyhät kuolee

3) Ja mulla on kusihätä aina kun pääsen kämpille

Kolmoseen voisi luulla olevan aika simppelinhuilakan ratkaisun sen, että menee vessaan ja loiskii ympäriinsä. Mutta eipä se ole niin helppoa.

Ensin pitää tyhjentää takin taskut. Jos en jätä kortteja ja avaimia tiettyyn paikkaan, ne eivät lähde mukaani aamulla. Housuun sohisemisen uhalla tämä on pakko tehdä.

Toisekseen mä olen yrittänyt parantaa sottaisia tapojani ja ottanut käyttöön sloganin "piirun parempi". Että kokoajan kämppä näyttäisi edes 0,001% hienommalta kuin eilen. Tähän kaavaan ei sovi se, että heittää takin keskelle lattiaa. No sire! Joten takki pitää laittaa kaappiin, samalla stepaten riverdancea.

No sit kus-hommiin? E-hei. Sit pitää kerätä lattialta postit, koska kiireisen miehen kannattaa hyötykäyttää kallisarvoinen vessa-aika mainosten lukemiseen.

Paine on tässä vaiheessa mieletön ja toisella kädellä pitää jo puristaa nivusia, ettei farkut kastu. Joko?

Ihan kohta. Ei vessaan voi mennä ilman vesipulloa! Mulla on aina poikkeuksetta nestehukka kotiin päästessä, joten ekanakin janottaa perkeleesti ja tokanakin vaikkei janottaisi, keho huutaa vettä.

HOUSUT HUUTAA VETTÄ JOS ET NYT JO MEE!

Joo! Oottakee! Äkkiä vähän tunnelmamusiikkia! Jääkaapista jotain snäksiä! Uuu, rahkaa! EI herranjumala, kuset tulee housuun! Musiikkia! Muistiinpanovälineet! Aaah, nyt jumalauta lattialle valuu lahkeesta jo jotain! Sittenkin sitä toista rahkaa! Ei tämä kynä olekaan hyvä!

AAAAAHHHHH AAAHHA AAAAHHHHHHH AHHHHH!

Päivän paras hetki! Ja vielä parempi, kun tietää, että takki on naulakossa, avaimet paikallaan, sulla on siinä vesipulloa mistä hörppiä pahimpaan nestehukkaan, on vähän iltasnäksiä rahkan muodossa, voi samalla tehdä self help -muistiinpanoja, lukea mainoksia ja luoda itselleen tärkeitä tarpeita (hehee, tarpeita, hehee) ja kaunis örinä taustalla tuudittaa minut sulosoinnuin.

Vessahetki, päivän paras hetki.

Tiedättehän sen tunteen...

Tiedättehän sen tunteen...

Espoon rantamaratoni

Espoon rantamaratoni