bodypositive.jpeg

Kurpitsamaha tässä moro!

Kehopositiivisuutta ja esiintymistä rakastava introvertti, joka sekä nauraa että häpeää itseään. Ärtynyt suoli, pömpsä maha ja pää yhtä sekaisin kuin pötsi.

Arkistojen aarteita: kahvinkeitintä myymässä

Arkistojen aarteita: kahvinkeitintä myymässä

Lyhyt versio:

Myydään vain kuukauden käytössä ollut Wilfa Svart Manuell -manuaalinen kahvinkeitin, jossa on sisäänrakennettu vedenkeitin. Takuut ja kaikki luonnollisesti voimassa. Ovh 129 €, myynnissä hintaan 99 €:

http://www.wilfa.fi/…/ke…/kahvinkeitin/svart-manuell-wsm-1r/

Pitkä versio:

Tämä on tarina siitä kun unelmat ja reaalielämä eivät kohtaa. Nimittäin eräänä päivänä seisoin Espoossa muuttokuorma kainalossa exän kämpän ulko-oven väärällä puolen ja ajattelin, että kun pitää asua yksin, niin puhjetkoon sisäinen pitkään kuplinut kalliolaisuuteni lopultakin kukkaan ja kannoin tavarani keskelle Kallion ydintä.

No olennaisena osana kalliolaisuutta oli tietenkin kahvinkeitin. Koska vanha puhisijani jäi exälle, niin mä sit päätin satsata oikein kunnolla ja hankkia sellaiset kahvivehkeet että vot. Manuaalinen kahvinkeitin, johon saa itse töpötellä vettä? Punaisilla raidoilla? Joo, myyty!

Näin itseni sunnuntaiaamupäivällä muodikkaasti ruutusortseissa, sukattomissa purjehduskengissä ja raitavillapaidassa jauhamassa Caffa Roasteryn kahvia ja sitten varovasti kaataen pyörivin kädenliikkein 96 asteista vettä kahvin päälle huomaten kun kamut koputtaa ikkunaan, päästäen sisälle tyylikkään mutta hieman pullean Tekno-Michaelin ja Rita Ora -vaatteisiin pukeutuneen Lauran, jolla on sivusiili ja ihana korkeavyötäröinen harmaa kynähame ja sit me juotaisiin naurettavan epäkäytännöllisistä kupeista tuota täydellistä manuaalista kahvia ja puhuttaisiin Berliinin teknobileistä, Kaikun epäaitoudesta ja neljännen polven feminismistä jonkun huudahtaen, että ihan kuin kahvi maistuisi 97 eikä 96 asteiselta ja mä häpeilisin, että jäin kiinni, en mitannut lämpötilaa fiksipyörän rungosta koverretulla ultimate-lämpötilamittarillani ja sit me naurettaisiin ja syötäisiin vegequichea ja ihailtaisiin olkkarin seinän kokoista graffittiani kikkaraviiksiämme sukien.

Todellisuus? Saatana vieköön, kun muutamana arkiaamuna aamuviiden aikaan silmät unihiekoissa ja otsa vihaisena olin töpötellyt itselleni kiireessä kahvia ja kärsimättömänä kaatanut vedet filtterin ohi syliini ja sitten puolijuosten hörppinyt kuumaa vähän mitäänsanomatonta kahvia, minä heräsin tästä unestani. Mä en oo Kallio-hipsteri, mulla ei ole sukattomia purkkareita jalassa, eikä me kamuineni viikonloppuna puhuta teknosta. Jumalauta, mä tuun kaapista: mä tykkään Presidentti-kahvista! SUODATINKAHVISTA! Mä haluan ladata kahvinkeittimen illalla nukkumaan mennessä triplamäärällä kahvia ja antaa sen yön aikana oikein hapettua muhevan hyväksi. Sit aamulla puhisija päälle, mä meen paskalle ja kun tuun pois, pannussa pitäisi odottaa oikein tervaista, palanutta ja mustaa kuin sielu saatanan olevaa kahvia, joka jumalauta räjäyttää puolet munuaisistani ja väsymyksen veks! Sit vasemmalla kädellä kaivaisin kaapista kuivaneen jälkiuunileivän, jota saatana järsisin ilman voita samalla tuota kitkerää palanutta mustaa tervaa ahnaasti hörppien ja elämän synkkyyttä kiroten ja halaten. Se on se mikä minä olen! Se on se mihin mut on kasvatettu! Mä olen ylpeä maalainen, perkele, mä haluan ostaa 30 euron paskaisen Philips-kahvinkeittimen, joka pitää käynnistää nyrkillä ja juoda sillä tehtyä tököttiä irvokkaan likaisesta jättikupista samalla alennus-Pirkka-kahvilla kaappini täyttäen!

Päästäkää mut tuskistani, käykää ostamassa tuo manuaalihipsterihärvätys pois ja antakaa mun palata siihen mitä mä parhaiten osaan - tehdä automaattista, paskaa ja ah niin herättävää kahvia.

Mindfulnessia lenkkipolulla

Mindfulnessia lenkkipolulla

Kupeet tulessa!

Kupeet tulessa!