bodypositive.jpeg

Kurpitsamaha tässä moro!

Kehopositiivisuutta ja esiintymistä rakastava introvertti, joka sekä nauraa että häpeää itseään. Ärtynyt suoli, pömpsä maha ja pää yhtä sekaisin kuin pötsi.

Hyvää syntymäpäivää

Hyvää syntymäpäivää

Näin synttärieni kunniaksi muutama sana rakkaalleni:

Sinä olet kaunis! Sinä olet upea! Sinä olet arvokas! Sinä olet painava kuin kiloisin kultakimpale ja säihkyt kuin tähti yössä!

Pasi: Kiitos Pasi, kiltisti sanottu!
Pasi: Ole hyvä Pasi! Olet ansainnut sen!
Pasi: Ei enää vihoitella, Pasi, jooko?
Pasi: Joo! Ollaan parhaita kavereita, Pasi!

Hehee! Eli nyt on elämässäni se piste, kun mä olen virallisesti Ihan Liian Vanha (TM) vihaamaan itteäni. Se oli hauskaa teininä! Hemmetin hauskaa! Parhainta hauskaa, believe me! Mutta kolokytäkuusvuotiaana pitäisi jumpehuitti olla jo nähnyt maailmaa niin, että sieltä olisi löytynyt myös rakkaus itseään kohtaan. Koska valitettavasti se elämä niin makaa ja petaa, että jos itseään ei rakasta, niin samperin vaikea on rakastaa ketään muutakaan.

Älkääkä peljätkö rakkaat ystäväni tai ihanain murusein, mä teille suuren ilon ilmoitan ja aion rakastaa teitäkin palajon! Vielä enemmän kun opin rakastamaan itseäni.

Tämän itserakkauden, vaan ei ilkeän itsekkyyden, lämpimässä läiskeessä päätin muutenkin muuttaa elämääni. Tällä kertaa en taas yhdellä hullulla tavoitteella. Älkää pelätkö, niitäkin vielä tulee, mutta pelkkä tavoite ei riitä. Tällä kertaa päätin, että

EN ENÄÄ ELÄ SITKU

VAAN ALAN ELÄÄ NYTKU

Ei todellakaan mitä carpet diem paskaa, vaan siis sitä, että mun ei tartte kiivestä Everestille ollakseni onnellinen (etenkin kun tuskin olisin ennen tai jälkeen kiipeämisen) eikä mun tartte ensin laihtua ja vasta sit alkaa harrastamaan jotain naurettavan överiä, "et sä tuollaista voi harrastaa" -lajia. Voinpas! Nytkun! Ei oo pakko tänään jos ei huvita, mutta heti kun huvittaa, niin nytku!

Muuta ensin ajatuksesi, kyllä pylly seuraa perässä! Ja näinpä kävi! Nimittäin heti kun uutena vuotena tämän uuden ajattelutavan päähäni sain, alkoi maailma muotoutumaan ympärilläni uuteen muotoon.

Ai millaiseen?

No esim. sellaiseen, että juuri öylen olin Ylen haastateltavana podcastiin kehopositiivisuudesta. Minusta tehtiin henkilökuva ja ilmoitan heti, kun se on saatavilla linjoilla. Oli sikkekuumottavaa mutta sikkehauskaa olla karvamikki naaman edessä kertomassa itsestään. Sikkehauskaa!

Ja se toinen suuri juttu on tämä blogi, jota olen vuosikausia meinannut tehdä. No sit hankin tuntemattomia ihmisiä joukkopaineistamaan minua ja pieraisin homman alulle päivässä. Toki sitä on sit kuukausi hiottu, mutta näin ne hommat etenee nytku.

Entä synttäripäivän tavoitteet?

Entiä. Esim. tällaisia:

[X] Järjestä itselleni yllätys (DONE: menin extemporena aamulla Bootylicious-tunnille ja nyt pakarani ovat tulessa, sydän hakkaa vieläkin tuhatta ja sataa ja hiki vuotaa selkäpiitä pitkin kuin räkä turistin nenästä)

[ ] Silitä kissaa

[ ] Syö kakku. JUST SELLAINEN KAKKU KÖN TAHOT SAATANA, ei mustaherukka-terveys-kakka-kakku

[ ] Aja ratikalla

[ ] Tee ja/tai sano jotain hyvää ihmisille

[ ] Hehku sisäistä iloa

[ ] Hanki upeita muistoja, jotka osoittavat maailman olevan ihana paikka elää. Joo sotia ja köyhyyttä ja kaikkea, mutta silti!

Lempeän itsekurin vaikeus

Lempeän itsekurin vaikeus

Salitreenin aksioomat, vol 1

Salitreenin aksioomat, vol 1