bodypositive.jpeg

Kurpitsamaha tässä moro!

Kehopositiivisuutta ja esiintymistä rakastava introvertti, joka sekä nauraa että häpeää itseään. Ärtynyt suoli, pömpsä maha ja pää yhtä sekaisin kuin pötsi.

Jouluhuttusten Viralliset Jouluperinteet (TM): Paketointi

Jouluhuttusten Viralliset Jouluperinteet (TM): Paketointi

Paketointi on yksi keskeisimpiä osia jouluperinteitä ja se sisältää useita kymmeniä lehteviä jouluperinteen osia. Paketointi tapahtuu virallisesti aina jouluaattona, kuusen haun jälkeen ja ennen saunomista ja syömistä.

Jos mahdollista, viralliseen paketoimishuoneeseen mennään pienellä porukalla mutta aina siten, että huoneesta hätistellään ulos se, jonka lahjoja paketoidaan.

Paketointi alkaa leikkaamalla teippiä ja liimaamalla ne kynsiin. Sen jälkeen voi leikkiä kuin sormissa olisi kynsilakkaa ja muka puhallella niitä kuiviksi. Tämän jälkeen kynsissä olevat teipinpalaset tarttuvat sohvaan, hiuksiin ja pakettinaruihin, muodostaen himmeän köntsän.

Kierrätämme joulupaperimme, joten seuraava askel on etsiä lahjaan sopiva joulupaperin pala. Yleensä tarjolla on ihan hieman liian pieniä, jotka joutuu teippaamaan lahjaan itseensä kiinni kun ne eivät yllä ympäri tai sitten hillittömän isoja palasia, joita pitää pyöritellä useita kertoja ympäri.

Kun lahjapaperi on valittu, mielellään vähiten reikäinen, sommitellaan lahja keskelle. Sitten todella varovasti paperin käännetään lahjan ympärille. Hyvä. Ensimmäiset teipit.

Teipit otetaan kynsistä ja lausutaan "Sisältää aitoa tahraa", kun huomataan, että teipit eivät tahdo pysyä ja niistä roikkuu tuppo hiuksia ja pölyä. Lisää teippiä päälle, hyvä siitä tulee.

Sen jälkeen huolellisesti, kieli keskellä suuta vispaten, tehdään lahjaan reunakäänteet. Noooin. Noooin. Noin. Ja vituiksi meni!

Sen jälkeen paljon lisää teippiä, jolla syrssääntynyt reunus teipataan kasaan. Lahja käännetään ja sama tehdään toiseen reunukseen.

TADAA! Lahja on nyt nauhaa ja korttia vaille valmis. Naru valitaan valmiista käytettyjen narujen laatikosta. Mielellään liian pitkä, joka ei kuitenkaan mahdu kaksi kertaa ympäri. Tätä kompensoidaan teippaamalla lahjanaru suoraan pakettiin kiinni. Neljä, viisi teippipalaa on yleensä tarpeeksi. Lopuksi narua kiharretaan saksilla, luonnollisesti väärään suuntaan vetäen, jolloin vanhakin kihara suoristuu.

Kortti puuttuu! Kortit ovat toki myös käytettyjä, mutta ne ovat kätevästi lajiteltu henkilön mukaan. Nappaan oikean henkilön veikkauskirjekuoresta jonkun korteista, yleensä sellaisen jossa on valmiiksi kirjoitettuna lahjan saajan nimi ja toivitus, jonkun muun kuin itseni käsialalla. Lisää jännitystä!

Ja teippiä, kolmisen palaa yleensä riittää, kun kortti teipataan suoraan lahjapakettiin kiinni.

Done! Lahja laitetaan viirasta tehtyyn lahjapussukkaan ja sen jälkeen on aika hämistä ja hätistä ja sotkea muiden pakkaajien pakkaustarvikkeita, kunnes kello on paljon ja tajuaa, että vielä on 12 lahjaa pakkaamatta. Ei auta! Teippiä kynsiin pitkät siivut ja toinen lahja työn alle!

Sori nyt taas naapurit

Sori nyt taas naapurit

Siementekniikka: tapa jolla voitat jokaisen kiistan

Siementekniikka: tapa jolla voitat jokaisen kiistan