bodypositive.jpeg

Kurpitsamaha tässä moro!

Kehopositiivisuutta ja esiintymistä rakastava introvertti, joka sekä nauraa että häpeää itseään. Ärtynyt suoli, pömpsä maha ja pää yhtä sekaisin kuin pötsi.

Home Looks

Home Looks

Tämä ei ole Hel Looks, tämä on Home Looks!

Valitsin kuvaani klassisen kotikokonaisuuden, jonka yksityiskohdat saattavat vaihdella, mutta kokonaisuus pysyy.

Aloitetaan sukista: villasukat tai etenkin kuvan löysät makkarasukat huolehtivat, ettei kylmä laminaatti aiheuta flunssaa ja löysyys sekä sopiva materiaali estää jalkoja hikoamasta. Ei tartte kokoajan sukkia pestä kalttaa. Varren pituus on erinomaisen tärkeää: pitkä, lähes säärystinmäinen varsi huolehtii, että jatkuvasti tulehtuvat akillesjänteeni ja pohkeeni pysyvät lämpiminä.

Lämpimät, pitkähköt sukat lämmittävät jalkojen kriittiset kohdat mukavasti, jolloin pitkistä housuista voi tinkiä. Housut aina vähän ahdistavat ja kun niitä ei tartte, niin pois vain.

Nivuset pitää luonnollisesti olla suojattuna ihan jo siksi, ettei valkoiseen sohvaan tule oksanjälkiä. Tämän asukokonaisuuden voi kruunata vain boksereilla, mutta koska asun ekassa kerroksessa kävelykadun vieressä ja tykkään pitää kaihtimia aina auki, olen heittänyt päälle sortsit. Sortsit ovat myös arjen luksusta: ostin ne joskus salille kun ne näyttivät niin upeilta, mutta huomasin vasta oston jälkeen, että ne kahisevat kuin tuulipuku. No kotona eo haittaa! Just täydellistä, että kotisortsit ovat yhtä aikaa tosi hienot JA sellaiset, joita ei kodin ulkopuolella käyttäisi, niin ei haittaa jos ruokaa tippuu syliin.

Yläosaan on joitain vaihtoehtoja mistä valita. Aloitetaan tärkeämmästä: vaikka olen kuumakalle, en osaa toteuttaa hegemoniallista maskuliinisuutta paljaalla yläkropalla (ja se eka kerros ja kaihtimet auki jne). Kuitenkin umpikipeät niskani vaativat lämpöä.

Lämpimillä keleillä ratkaisu on seitinohut t-paita ja pappaneule niskoille, kylmemmällä säällä nämä molemmat voi korvata villapaidalla.

Tämä sama asukokonaisuus tosiaankin toimii kesät ja talvet, ainoa mikä hieman muuttuu on tuo yläosa. Comfy! Stylish! Home-looks!

Hyittipannu

Hyittipannu

We love the 90's

We love the 90's