bodypositive.jpeg

Kurpitsamaha tässä moro!

Kehopositiivisuutta ja esiintymistä rakastava introvertti, joka sekä nauraa että häpeää itseään. Ärtynyt suoli, pömpsä maha ja pää yhtä sekaisin kuin pötsi.

Kalsareita pesemässä

Kalsareita pesemässä

Olen muuton jälkeen ollut nyt pari-kolme-neljä viikkoa ilman pesukonetta. Alushousut ovat vaihdettu neljästi ympäri joka ikinen ja tänään oli ensimmäinen päivä, kun ei enää kolmiulotteisesta maailmasta löytynyt sellaisia dimensioita, joihin kalsongit voisi kääntää.

Eipä siinä auttanut kuin mennä shoppailemaan liitinpulikoita. Hienon pyykinpesukoneen olin ostanut ja vessan seinässäkin oli nätisti liitinpulikkaa kiinni, vaan eipä ne saatanat toisiinsa tietenkään käyneet!

Hieltä ja kusiselta paskalta haisten kannoin kotiini Claesin Rauta ja Tavara Ohslonilta pesukoneen liitinpulikan. Join litran piimää raakana ja venyttelin hauiksiani. Noniin, pesukone nyt otetaan miehestä mittaa.

Mutta miehisinkään remppamies ei ole tyhmä, vaan lämmittelee eka. Joten rasvasin teräketjuöljyllä kämpän ulko-oven nitisevät saranat, ruuvasin lenkottavan kaapin kahvan saakelin jämäkästi takaisin kiinni ja etsin vessapaperitelineeseen puuttuvan ruuvin.

Sit haistelin hetken hikeäni ja punnersin yhdellä kädellä.

Nyt olen vetreä. Nyt olen valmis. Putkipihdit käteen, liitin toiseen käteen ja Helsingin Veden päivystyksen numero viiksien päälle jemmaan.

On aika...

No se meni ihan ruhtinaalisen vituiksi. 

Ihan ekanakin näitä hommia on tosi kusista tehdä yksin. Kun yritin nylkyttää pesukonetta lähemmäs, sain pellin menemään lommolle ja sit paniikissa yritin oikoa sitä. 

Uudeksi pesukoneeksi kone oli myös mukavasti tehtaalla toimivaksi testattu, koska poistoputki oli täynnä vettä ja sain ne paskat sieltä päälläni kun konttailin vessan lattialla. 

Sit huomasin, että olin unohtanut ostaa tiivisteteippiä ja "onhan mulla kotona" oli vain puoliksi totta, kun mulla oli vain tiivistelankaa vaan ei pastea. 

Sit huomasin, että tuo takaiskuventtiili ei ollut millään kiinni seinässä ja sen tiiviste oli kivikova koppura. Tämän huomasin siinä vaiheessa kun kaikki muu oli jo kytketty, joten saadakseen sen kirittyä piti putket taas purkaa.

Vatupassilla yritin stamlata vaateriin laitetta, mutta en yrityksistäni huolimatta saanut kieritettyjä jalkoja. Ne on aina tiukassa, mutta etenkin kun makaa lattialla ja toisella kädellä yrittää pidellä konetta millin ilmassa ja toisella ropeloida tassuja auki, niin ainoa mikä pyörii on nahka sormissa ja perkeleet korvissa. Ehkä se yhden pesun kestää vinossakin. 

Oisko viidettä kertaa kun vetelin putkipihdeillä remelit niin saatanan tiukkaan, jos ne yhden pesun kestäisi ilman teippiä, kun lopulta olin valmis avaamaan vesihanan. 

TSSSSHH

SSSSHHHH

SPLAASSHH

Vettä saatana tursusi joka vitun väliköstä kuin kusta vessajonottajan lahkeista.

Sammutin hanan. Käänsin kalsarini viidennen kerran ympäri. Ihan vittu yksi ja sama! Menin kattomaan saatana dawsons creekiä ja juomaan pillimehua. Helvetti että mä vihaan kotitalouden äijätöitä, perkeleen vittujen saatanoiden saatanat!

Pyllyvako

Pyllyvako

Kuningaslaji

Kuningaslaji