bodypositive.jpeg

Kurpitsamaha tässä moro!

Kehopositiivisuutta ja esiintymistä rakastava introvertti, joka sekä nauraa että häpeää itseään. Ärtynyt suoli, pömpsä maha ja pää yhtä sekaisin kuin pötsi.

Kuningaslaji

Kuningaslaji

Lyhyt oppimäärä suunnistusharjoituksissa käymiseen. Kirjoitettu kätevästi käskymuotoon, niin riittää kun noudattaa näitä kätsiä ohjeita ja vot, kohta on sisällä tässä kuningaslajissa!

16:00

Tajua kellon olevan liian paljon. Yritä lähteä paniikissa töistä. Lähde puoli tuntia myöhemmin.

16:45

Etsi suunnistusvaatteita muuttokamojen seasta. Löydä kompassi, karttasuoja, emit ja suunnistuskengät. Älä löydä suunnistussukkia. Muista kuitenkin, että suunnistus on kiellettyä ilman aitoja noname (tm) raitasukkia, joten jatka etsimistä niin pitkään kunnes aidot noname (tm) raitasukat löytyy.

Hotki joku hikinen ärräleipä, jossa on pekonia.

17:15

Häpeile metrossa sähkönsinisiä suunnistustrikoita, jotka ovat jotenkin oudosti menneet vakoseen rullalle kun kiireessä ei ehtinyt asetella. Katso ihmisiä, jotka nauttivat kesäpäivästä terasseilla, puistoissa ja kiireettä kävelemällä kuivalla asfaltilla.

18:15

Saavu suunnistuspaikalle. Osta kartta. Ota pisin ja vaikein mahdollinen rata just because. Katso milloin maali menee kiinni. 20:30. Ok, kyllä tässä vielä ehtii. Laita kaikki korttisi ja avaimesi kassiin, jonka jätät suunnistuspaikalle rappusille. Kyllä se siinä pysyy.

18:30

Kerro toimistijalle, että metsään pitäisi päästä. Vilauta emitiä lukijassa. Kaikki ok. Aloita kiusallinen vaihe, jossa etsitään lähtö. Kyllä, lähtökin pitää löytää.

18:45

Löydä lähtöpiste. Muista, ettet ole venytellyt kuukauteen ja tunne miten sukat hiertää polvitaipeita ja siellä hemmetin vakosessa on trikoiden lisäksi juoksukalsarit, koska nivuset ovat tulessa kuin vapaapalokunnan kesämökki. Mieti vielä kerran, ennen lähtöleimausta, että mäkin voisin olla terangilla tai puistossa tai asfaltilla jätski kädessä. Mutta enpä oo.

18:46

LÄHTÖLEIMAUS! LÄHE VITTU JUOKSEEN TÄYSIÄ! ÄLÄ KATSO KARTTAA!

18:47

Eksy.

18:50

Löydä ensimmäinen rasti sattumalta. Ka, enää 16 samanlaista!

19:00

Nyt kun suunnistusta on eka vartti takana, kertaa tuntemuksia kehossasi retrohengessä. Säärin koskee perkeleesti. Nivusia hiertää. Jalat ovat kankeat kuin viisikymppisen kodinkoneasentajan kumarrus. Häpeä sitä, miten pulssi oli heti maksimit ekasta askeleesta lähtien ja sitä, että metsässä meno näyttää siltä kuin ankka taapertaisi suossa. Ilman jalkoja. Ankkuri peräsimessä kiinni.

19:30

Tajua, että aikaa on jäljellä enää tunti ja maali menee kiinni. Tajua, ettet ole lähelläkään vielä maalissa. Puolessa välissä max. Huomaa myös, miten lihakset eivät ole ehkä vetreytyneet, mutta puujaloilla on oppinut juoksemaan. Makustele verta suussasi joka johtuu sekä siitä, että juoksit juuri mäen täysiä ylös sekä siitä, että hyppäsit 20 sentin korkean kiven päältä ja puraisit kieleesi.

19:32

Näe joku saatanan ukko jollain rastilla, joka viisastelee säästä ja suunnistuksen kivuudesta. Laita naama muistiin

19:37

Sama ukko edessä

19:38

SAMA UKKO TAKANA

19:41

Sama ukko edessä. PERKELE!

19:55

JUOKSE TÄYSIÄ! UKKO JÄÄKÖÖN TAAKSE! ALLE 5 MIN/KM! JUOKSE KUIN TUULISPÄÄ SAATANA! SUUNNISTA SUUNNISTUSUKKO SUUNNISTA!

19:57

Sama ukko edessä. PERKELE!

20:05

Kolmanneksi viimeinen rasti, ukkoa ei näy ja josta lähde jotenkin ihan mystiseen suuntaan. Karttaa suunnastaessa tajua, että jotenkin tämä ei nyt täsmää ja päätä, että polulla juoksemisen sijaan juoksetkin johonkin helvetin koirapuistoon koirien sekaan ja rämmi piikkilankojen yli ja sit hyppää johonkin saatanan jokeen, josta raahaudu ylös jotain puita pitkin ja ole ihan sekaisin, että missä on mikäkin suunta ja juokse joku hillitön mäki ylös ja tunne miten ukkovarvasta ja nivusia hiertää ja tule toiselle polulle ja luule olevasi jossain, mutta oletkin muualla ja KA RASTI!

20:10

JUOKSE NIIN MAAN PERKELEESTI

20:11

JUOKSE NIIN MAAN PERKELEESTI

20:12

JUOKSE NIIN MAAN PERKELEESTI

20:13

MAALILEIMAUS!

20:30

Seiso vartti kylmissäsi jonossa odottamassa tuloksia. Älä venyttele, verryttele tai mitenkään hoida lihaksiasi juoksun jälkeen. Hae laukku ja katso, onko avaimet ja luottokortit tallella

20:51

Myöhästy 2 sek junasta

21:45

Saavu kotiin. Aloita tekemään kaikkia päivän rästitöitä

22:30

Mene suihkuun

22:45

Horni ruokaa puhelimeesi. Jatka rästitöitä

23:45

Vähitellen hommat alkaa olla valmiit. Mieti, että jipii, kohta pääset huljuuttelemaan paskaisia suunnistusvaatteita, jotka haisevat vessan lattialla.

23:46

Mieti, että onko tämä ihan oikeasti kaiken tän arvoista. Ihan oikeasti.

23:47

LÖYDÄ YLLÄRIJÄÄTELÖÄ JÄÄKAAPIN PAKASTELOKEROSTA! TAJUA, ETTÄ TÄMÄ OLI ELÄMÄSI PARAS PÄIVÄ! KUN PAPPARAISENA SAUNAKAVERIT KYSYVÄT, MIKÄ OLI ELÄMÄSI PARAS PÄIVÄ, NIIN EI OLLUT LAPSEN TAI LAPSENLAPSEN SYNTYMÄ, VAAN SE KUN LÖYSIT JÄTSKIÄ

23:48

Merkitse kalenteriin ensi viikon suunnistusharkat. Hmm, erikoispitkä ja erikoisvaikea rata, hmm, ok!

Kalsareita pesemässä

Kalsareita pesemässä

Lettuja Levillä, osa 4.3

Lettuja Levillä, osa 4.3