bodypositive.jpeg

Kurpitsamaha tässä moro!

Kehopositiivisuutta ja esiintymistä rakastava introvertti, joka sekä nauraa että häpeää itseään. Ärtynyt suoli, pömpsä maha ja pää yhtä sekaisin kuin pötsi.

Pyllyvako

Pyllyvako

Tiedättehän sen tunteen kun aamulla sähäköitä lempifarkkuja jalkaan vetäessä huomaatte kesän ja makkaran siunanneen ihan hieman seksirasvaa pyllyynne, jonka takia vyöstä huolimatta istuessa työmiehen hymy vähän vilkkasee, mutta olette vain silleen snap-snap-snap "pulleus on uusi laiha", menette kahvilaan tekemään töitä ja kahvilatuolissa istuessa on kokoajan olo, että pyllymakkarat pursuaa esille, mutta eipä se haittaa, koska kahvilatuoli on kauttaaltaan katettu ja saatatte siinä jopa kroissanttipäissään hieman rapsutella kesäistä duunarin hymyä ja jatkaa koodailua kunnes nousette ylös ja tajuatte, että kahvilan tuolissa onkin "ikkuna" pyllyn kohdalla ja takana istuvat ovat nähneet kaiken.

Joo, niin mäkin.

Syökää kanaa!

Syökää kanaa!

Kalsareita pesemässä

Kalsareita pesemässä