bodypositive.jpeg

Kurpitsamaha tässä moro!

Kehopositiivisuutta ja esiintymistä rakastava introvertti, joka sekä nauraa että häpeää itseään. Ärtynyt suoli, pömpsä maha ja pää yhtä sekaisin kuin pötsi.

Lettuja Levillä, osa 1

Lettuja Levillä, osa 1

Töissä joku sai nerokkaan idean tuossa oliko jo ennen joulua, että mitäpä jos vain ottais ja lähtis viikos Leville? Ai lomalle? Eikön kato töihin.

Skimbavehkeet mukaan. Läppärit mukaan. Nettimokkulat mukaan. Sit tekee töitä vähän kevyempänä päivänä ja nauttii lapista.

No vot. Pistin nimeni listaan.

Tästä puolen vuoden aikajänteestä huolimatta aloitin pakkaamisen vasta 2 tuntia ennen junan lähtöä ja tuli niin uskomaton kiirepaniikki, ettei mulla taaskaan ole mitään hajua, mitä mulla on mukana. Kone on, joten eipä tässä.

Siinä sit vähän ennen ysiä illalla juna lähti Helsingistä. Rapeat 13 tuntia kestää matka ja ei turhaan mitään nukkumavaunuja tai muita pikkulasten pelleilyitä aikuiset ihmiset hankittu. Tekee töitä läpi yön ja nukkuu siinä penkillä niinku miehet saatana ainain!

Ostin Amazonista tablettiini Vagrant-kirjan ja avasin sivun 1. Nonih, opetellaas tästä tällainenkin teknologia pois kuleksimasta ja laitetaan asiakkaan kehitysympäristöt virtuaalisiksi.

Koska olen kesämies, niin ihan t-paitahihasillani olin lähtenyt, takin alla siis, mutta vähän jotenkin tuulahteli vanha pikajuna kylmästi niin heitin huivin kuitenkin kaulaani. Siinä keskiyön hujakoilla alkoi kaduttamaan se, että lähtiessä olin pakannut jo kaikki sukkani ja tajunnut olevani vielä paljasjaloin, joten olin kaapinut sukkalaatikosta jotkut ikivanhat seitinohuet puvunsukat jalkoihini. Alkoi nimittäin varpaita vähän kipristellä. Kylmi takaisin, huusin varpailleni ja jatkoin koodausta.

Kello oli jotain 01 kun lopulta sammui järjen lyhty päässäni. Okei, nyt Vagrantit telakalle ja Pasi nukkumaan. Katselin viereisillä penkeillä tuhisevia työkavereita ja heittäydyn itsekin omalle penkkirivilleni pötkölleen.

Paitsi että ottiatuota. Minä olen 180cm pitkä. Penkkirivin leveys on tosi tosi paljon vähemmän. Sen lisäksi sekä käytävän päässä että ikkunan vieressä on tosi korkea käsinoja, jota ei saa pois tieltä.

Kokeilin yön aikana mm. seuraavia asentoja:

"Kiinalainen ruuvipenkki": Tämä oli ensimmäinen looginen asento. Menin penkkiriville makaamaan ja sit vedin jalkani niin kippuralle koukkuun, että mahduin käsinojien väliin. Paitsi olin tällä tavalla 2 senttiä liian pitkä, jolloin ikkunan vieressä oleva käsinoja porautui kallooni. Vähän auttoi, kun väänsi niskat 90 asteen kulmaan. Niskanikamissa oleva hermokipu piti kuitenkin varsin hereillä, joskin lämpimänä.

"Piraatti": Kiinalaisen ruuvipenkin viritetty muoto. Kun heitin toisen jalkani käsinojan yli, sain toisen koukkuun ja mahduin välikköön. Huonona puolena terävän käsinojan reuna osui suoraan polvitaipeeni verisuoniin, jotka alkoivat sykkimään silleen amputoitavan kivasti.

"Jalaton piraatti": Sama kuin yllä, mutta molemmat jalat käsinojan yli. Mutta eikö se noja painanut verisuoniin? Painoi. Pahasti. Mutta ajattelin, että enkai mä tällä reissulla jalkojani tarvitse. Nostan ne surkastuneet jalat sit aamulla lattialta ja pakkaan kassiin mukaan.

"Kuoleman kosketus": No entä jos nostaisin pääni ikkunan vieressä olevan käsinojan päälle, jotta saisin jalkani koukkuun? No ensinnäkin tämä vääntää niskat aika hirveään asentoon. Ei niihin heti ala koskea, mutta tietää, että jos tähän asentoon nukahtaa niin aamulla särkylääkettä menee listakaupalla. Mutta lisäbonuksena tässä asennossa pää osuu junan seinään, joka on jääkylmä kuin kuoleman sormi.

"Itkevä lapsi": Tämä asento oli todella pitkällisen tuotekehittelyn tulosta ja hyvin vaikea selittää. Jos istut normaalisti penkillä, naamasi osoittaa eteenpäin. Tässä asennossa itseasiassa käännyt penkillä ympäri siten, että naamasi osoittaa kohti penkkiä. No miksi helvetissä? Siksi, että kun väännät lantiosi sojottamaan 90 astetta sivulle ja kiilaat pääsi penkkien välissä olevaan rakoon, saat kroppasi pysymään paikallaan ilman lihasjännitystä. Huonona puolena lihakset alkavat kramppailemaan varsin pian, mutta yritä nukahtaa ennen sitä!

"No ei sit": Istu penkillä normaalisti, jalat suoraksi, kädet puuskaan. Yritä saada unta istuvassa asennossa.

*rahisevalla äänellä* No hyvinkö nukuit?

Ihan hyvin kiitos, kiitos kysymästä

Lettuja Levillä, osa 2

Lettuja Levillä, osa 2