bodypositive.jpeg

Kurpitsamaha tässä moro!

Kehopositiivisuutta ja esiintymistä rakastava introvertti, joka sekä nauraa että häpeää itseään. Ärtynyt suoli, pömpsä maha ja pää yhtä sekaisin kuin pötsi.

Delphiiniset, ootte ihanii muun muassa!

Delphiiniset, ootte ihanii muun muassa!

Aloitan dolphineise-päivitykseni takautumalla eilisestä.

Eilen ei mennyt mikään kohtuudella. Ajateltiin pitää Perth-päivä ja meillä oli 3 tavoitetta:

1) Käydä kisatoimistossa pyörähtään äkkiä
2) Kävellä King's Parkin hulppeaa ilmasiltaa
3) Nähdä auringonlasku

Ihan silleen voitais aloittaa tää päivitys, että saatte vallan arvata montako saatiin? Pekka? 12. Ei. Liisa-Himppu? 3. Ei. Kalle Öynap? 0. OIKEIN.

Huomattiin jo aika aikaisessa vaiheessa, että kisatoimistossa "piipahtaminen" onkin kolmisen tunnin homma. Me ei olla ihan Perthin keskustassa näet, ja vaikka joukkoliikenne on hyvää ja ilmaista, niin välimatkat on pitkiä.

No onneksi hetki ennen viimeiseen junaan nousemista tajusin älppiä, että eihän täällä kellään oo kaulassa kisapasseja. NO KISATOIMISTO KIINNI KUIN PASKA PERSEKARVOISSA TALVIPAKKASELLA.

No ei haittaa, mennään shoppailemaan ja syömään ja King's Parkiin. Mentiin. Shopattiin. Syötiin. Käveltiin. Pyörittiin. Mentiin jättiläismäiseen Central Parkia suurempaan puistoon. Käveltiin siellä kilometrejä. Otettiin kuvia. Katsottiin papukaijoja. Käveltiin lisää. Polveen jo koski aijai ei hyvä ennen maratoonia. Käveltiin lisää.

Kah, silta lopultakin edessä. Mutta mitä, hei, onko tuo sillan ovessa oleva lukko rakkauslukko? EIJO! SILTA PERKELE MENNYT VARTTI SITTEN KII! MITEN SILLAT EDES VOI MENNÄ KIINNI? SAATANA JALAT TULESSA KOHTA SILTAKIN TULESSA YHTÄ SAATANAN TAHKOOMISTA!

No hei eipä tämä kiukuttelemalla parane. Kello on kohta kuusi ja jos meinataan nähdä auringonlasku, niin kävellään pari kilsaa takaisin mäen päälle muistomerkille. Sieltä on hulppeat avarat näkymät kaupunkiin ja merelle korkealta. Aijai kohta aurinko laskee ja tähdet näkyy.

Jalat huutaa hoosiannaa, polvet laulaa aave mariaa, akillekset ukkonoaa. Kenkä kipottaa kun päästään aukealle. Noniin, edessämme on hulppea 250 asteen avoin aukeama. Mistäs se aurinko laskeutuikaan?

NO KA PERKELE JUST SIELTÄ MIHIN SIITÄ AUKEALTA TAI KOKO SAATANAN PUISTOSTA EI NÄE. JÄTTILÄISMÄISTEN PUIDEN TAA. EI NÄHTY PUNAISTA AURINGONLASKUA, PUNAISTA KUIN KYRPEMENTTI OTSASSAMME.

No paskojako tässä. Vituis män. Lähetään kotiin.

Lähettiin. Ka. Bussi lähtee 3 minsan päästä. Juostiin ja etsittiin ja juostiin. Huh, tuolla se on! Ja sopivasti myöhässä! Ei silti estänyt sitä lähtemästä nenämme edestä.

No kato seuraava bussi 5 minsan päästä. Eekäkö! 5 minsan päästä pitäisi lähteä kävelemään 1.7 kilsaa bussille.

No kipitikompaa! Käveltiin pimeähkössä metsässä sotilashautojen siimeksessä. Eksyttiin. Löydettiin lopulta bussi. Myöhästyttiin 13 sekuntia.

No kah! Eipä mittään!

Lopulta oliko vaju 3 tuntia myöhemmin oltiin kotimatkamme viimeisellä etapilla, 2 kilsan kävelymatkalla lähiöjunalta yöpaikkaan.

Ihana kuu ja tähdet loistivat kipeät jalani terveiksi... OLISIN SANONUT JOS KUU OIS LOISTANUT TÄHDET PAISTANUT SAATANAN KOKO LOMAN EKA TÄYSPILVINEN PÄIVÄ TAIVAS PASKAKUSEN RIPULIN RUSKEA EI TÄHDEN TÄHTEE MISSÄÄN

Ka kotona! Varataanpa dolphiinireissu.

Täällä australiassa on nettisivut ihanasti tehty oikein retrosti laatikkokoneiden käyttäjille. Ei kato moppiililla tartte varaussivuilla pyöriä. Kaikki maksaa saatanasti, mutta siitä huolimatta ihan mahdoton saada mitään netissä hoidettua loppuun asti.

Perkele ei millään onnistunut, että muru murmeli uisi delfiinien kanssa ja minä ottaisin halvemman ja ehkä akillesystävällisemmän katsojaroolin. Sivujen mukaan tälle päivälle mahtuisi 2 uijaa, muttei 1 uija ja 1 katselija. Ja kun kännykällä yrittää, niin error terror ei mahdu zoomaa error ei toimi PERKELE VITTU SAATANA IHAN YKSI SAATANAN SAMA NO TILOVA KAKSI UIJAA SITTEN MÄKIN SAATANA MEEN VETTEN SISÄÄN UIPOTTELEMAAN SAATANA MIKÄ TYÖMAA TÄMÄ oho nyt se on varattu.

Ja onneksi varasin uinnin! Omg! Oli ihan uskomaton kokemus! Oltiin niin onnellisia! Delfiinei! Kymmeneittäin! Kelluttiin niiden kaa! Ja ne jutteli meille! Ne oli maailman ihanimpia delfinoitsia! Delfiinit <3

Maailmanmestaruus-maratoni, DONE

Maailmanmestaruus-maratoni, DONE

4 yötä maratoniin on, aivan itse laskin sen, perkele

4 yötä maratoniin on, aivan itse laskin sen, perkele