Hätä ei lue lakia

HAHAYHYYHYYHAAHAHÄHÄHÄ itkunauroin kun taituin kaksin kerron ylikulun kaiteelle ja epätoivoissani yritin jotenkin sillä kaiteella survoa suoliani ylöspäin. Ei se mitään auttanut, mutta olin jo todella epätoivoinen. Housuun vai keskelle ylikulkusiltaa?

Oodi hyville kalsareille

Sitä on niin paljon stressiä, on ilmastonmuutosta, jatkuvaa migreeniä ja kaljuuntuvaa pälveä, että jos yksi asia on mitä siihen päälle ei enää halua töröttämään, niin se on kutkuttavat, köplöttävät tai huonosti istuvat kalsarit.

Lompakko kateissa

Sopersin myyjäneidille ujosti, että "hehee kernaasti nyt pääsi käymään niin, etten pysty paikallistamaan lompakkoani" ja jatkoin epätoivoista taskujeni ronklimista.

Pyöräsuunnistus

Siinä vaiheessa kun näen pyörätien vieressä kyltin "Puupiiluntie 5 km", tempaisen jarrut pohjaan ja melkein keikkaan tangon yli. ANTEEKSI MINKÄ PETÄJÄREVOHKAN TIE?

Staycation

Sisältövaroitus: tämä teksti ei sisällä totuttuun tapaan karmeita epäonnistumisia ja repeytyviä farkkuja, vaan hyvää mieltä ja kivoja kokemuksia. Ota kupponen kuumaa teetä, kääriydy filttiin ja venyttele lukuhartiasi.

Joskus täytyy kuunnella kroppaa

Yritän ottaa askeleen kohti ovea, mutta joka paikkaan sattuu niin paljon, etten onnistu. Vilkaisen kelloani. Vilkaisen peiliin. Tiputan salikassin kolahtaen lattialle. Heitän takin siihen kasaan päällimmäiseksi. EN MENE!

Hiton HIIT, kerpeleen kehonpainotreeni!

Siinä vaiheessa kun menin Mobility-tunnille ja sekin oli HIIT, niin mulla keitti niin saatanan pahasti, että olisin repinyt kuntosalijäsenyyteni siinä paikalla rikki, jos olisin narukäsilläni jaksanut. EI NYT KAIKKI VOI HELVETTI OLLA AINA HIIT!

Oodi Oodille!

Tokihan siellä on moni asia vielä kesken. Kuten se, että sähköt eivät toimineet läppäritilassa ja se, että unisex-vessojen ovista näkyy läpi.