Penni ajatuksistasi

Into oikein leiskui silmistämme, kun kädet vapisten kaivoimme penaaleistamme kynät esille. Kaverillani oli kateutta herättävän cool, kiiltävän kovamuovinen sininen Transformers-penaali, sellainen jossa oli kaksi eri puolta ja vielä salaluukku tärkeille viesteille.

Parihierontaöljy

Yritin pantomiimina esittää niskojen hierontaa, mutta lopulta se mitä tein oli kaksi kertaa käsillä ilmaan tehty vähän kuin tissien kouraisu ja päälle änkytetty "TÄLLAISEEN HIERONTAAN"

Tanssii kuin hirvi

Muu porukka vetää piruetteja ja kädet ilmassa heiluu ja mä olen vain MITEN VITUSSA MENEE EDES SE PERUSASKEL APUA APUA!! Ja lopulta minä vain käytännössä tärisen paikallani ja keinun vähän edes ja taas, enkä edes muista, että se piti tehdä blues-rytmin tahtiin.

Yksi kerrallaan ottajat

Yksi kerrallaan ottaja: *meinaa ottaa neljännen parsakaalin, sit pysähtyykin, tuumii hetken ja ottaa neljännen parsakaalin*
Yksi kerrallaan ottaja: *ottaa viidennen parsakaalin*
Yksi kerrallaan ottaja: *laittaa yhden parsakaalin takaisin*

Kahvakuulakapina

Joka kerta kun tunti loppui, hän tuli ovelle päästämään meidät ulos ja keräämään ryhmän kiitokset. Ja jokainenhan kiitti. Mäkin olin aina, että kiitos tästä päivästä ja säteilin kuin uraniumsauva pyllyssä. Hyvä mieli!

Aamulenkki 5/5

Kun olin jo vetämässä peittoa takaisin korviin, niin lupasin itselleni: SAAT LAITTAA JOULULAHJATAKIN JOS MEET! POJOING, olin pystyssä kuin tatti joulushoppailijan otsassa ja niinhän minä sinne lenkille lähdin.

Vesimies on eri mies

Ohjaajan kärsivällisyys alkoi huveta, kun potkin ja potkin ja potkin, enkä liikkunut altaassa mihinkään. "Teetkö ruoskatyylisiä potkuja nilkoillasi?" TEENKÖ MILLÄ SAAKUTTI MITÄ, MÄ EN TAJUA!!!!