Parihierontaöljy

Yritin pantomiimina esittää niskojen hierontaa, mutta lopulta se mitä tein oli kaksi kertaa käsillä ilmaan tehty vähän kuin tissien kouraisu ja päälle änkytetty "TÄLLAISEEN HIERONTAAN"

Tanssii kuin hirvi

Muu porukka vetää piruetteja ja kädet ilmassa heiluu ja mä olen vain MITEN VITUSSA MENEE EDES SE PERUSASKEL APUA APUA!! Ja lopulta minä vain käytännössä tärisen paikallani ja keinun vähän edes ja taas, enkä edes muista, että se piti tehdä blues-rytmin tahtiin.

Yksi kerrallaan ottajat

Yksi kerrallaan ottaja: *meinaa ottaa neljännen parsakaalin, sit pysähtyykin, tuumii hetken ja ottaa neljännen parsakaalin*
Yksi kerrallaan ottaja: *ottaa viidennen parsakaalin*
Yksi kerrallaan ottaja: *laittaa yhden parsakaalin takaisin*

Kahvakuulakapina

Joka kerta kun tunti loppui, hän tuli ovelle päästämään meidät ulos ja keräämään ryhmän kiitokset. Ja jokainenhan kiitti. Mäkin olin aina, että kiitos tästä päivästä ja säteilin kuin uraniumsauva pyllyssä. Hyvä mieli!

Aamulenkki 5/5

Kun olin jo vetämässä peittoa takaisin korviin, niin lupasin itselleni: SAAT LAITTAA JOULULAHJATAKIN JOS MEET! POJOING, olin pystyssä kuin tatti joulushoppailijan otsassa ja niinhän minä sinne lenkille lähdin.

Vesimies on eri mies

Ohjaajan kärsivällisyys alkoi huveta, kun potkin ja potkin ja potkin, enkä liikkunut altaassa mihinkään. "Teetkö ruoskatyylisiä potkuja nilkoillasi?" TEENKÖ MILLÄ SAAKUTTI MITÄ, MÄ EN TAJUA!!!!

Taianomainen kohtaaminen

Oksennus oli tuskin sateenkaarenväristä, mutta muutoin tapahtuma oli hyvin yksisarvisen arvolle sopiva. Nopea, joskin runsas ja hiljainen. Toimituksen päätyttyä yksisarvinen kyykistyi ratikan lattialle ja epätoivoisesti alkoi etsimään repustaan jotain.

Oodi Resilarille

Aistikas tuoksu. Pehmeä, pitkä, appelsiinikuorta. Maussa mausteisuutta, alkoholia ja piparia. Jouluisa, makea. Jälkiruoaksi. Pitkä jälkimaku. 

Tympiikö siivota? Ehkä olet energiaprofiilia 2, mutta meillä on sullekin ratkaisu

Kokeilet ensin, saisitko jalallasi kurotettua rahiin. Valut sohvalla asentoon, jossa olet enää niskasi varassa sohvalla ja kurotat varpaillasi niin pitkälle kohti rahia kuin pystyt. Tarkoituksena saada varpaasi rahin reunan alle, jolloin voisit varovaisesti hilata sitä lähemmäs sohvaa, jotta voisit poimia kaukosäätimen sohvalta nousematta. Kymmenen minuutin yrityksen jälkeen tajuat, että voih, pituutesi ei ihan riitä! Mikä avuksi? Huomaat sohvanojalla kasan viikattuja pyykkejä.