Kahvakuulakapina

Joka kerta kun tunti loppui, hän tuli ovelle päästämään meidät ulos ja keräämään ryhmän kiitokset. Ja jokainenhan kiitti. Mäkin olin aina, että kiitos tästä päivästä ja säteilin kuin uraniumsauva pyllyssä. Hyvä mieli!

Aamulenkki 5/5

Kun olin jo vetämässä peittoa takaisin korviin, niin lupasin itselleni: SAAT LAITTAA JOULULAHJATAKIN JOS MEET! POJOING, olin pystyssä kuin tatti joulushoppailijan otsassa ja niinhän minä sinne lenkille lähdin.

Vesimies on eri mies

Ohjaajan kärsivällisyys alkoi huveta, kun potkin ja potkin ja potkin, enkä liikkunut altaassa mihinkään. "Teetkö ruoskatyylisiä potkuja nilkoillasi?" TEENKÖ MILLÄ SAAKUTTI MITÄ, MÄ EN TAJUA!!!!

Taianomainen kohtaaminen

Oksennus oli tuskin sateenkaarenväristä, mutta muutoin tapahtuma oli hyvin yksisarvisen arvolle sopiva. Nopea, joskin runsas ja hiljainen. Toimituksen päätyttyä yksisarvinen kyykistyi ratikan lattialle ja epätoivoisesti alkoi etsimään repustaan jotain.

Oodi Resilarille

Aistikas tuoksu. Pehmeä, pitkä, appelsiinikuorta. Maussa mausteisuutta, alkoholia ja piparia. Jouluisa, makea. Jälkiruoaksi. Pitkä jälkimaku. 

Tympiikö siivota? Ehkä olet energiaprofiilia 2, mutta meillä on sullekin ratkaisu

Kokeilet ensin, saisitko jalallasi kurotettua rahiin. Valut sohvalla asentoon, jossa olet enää niskasi varassa sohvalla ja kurotat varpaillasi niin pitkälle kohti rahia kuin pystyt. Tarkoituksena saada varpaasi rahin reunan alle, jolloin voisit varovaisesti hilata sitä lähemmäs sohvaa, jotta voisit poimia kaukosäätimen sohvalta nousematta. Kymmenen minuutin yrityksen jälkeen tajuat, että voih, pituutesi ei ihan riitä! Mikä avuksi? Huomaat sohvanojalla kasan viikattuja pyykkejä.

Imuria myymässä

"Av. Voisin tän ottaa. En voi hakea tänään. Melko varmasti huomenna". Hälytyskellojen olisi pitänyt soida kovaa niin että korvavaikut lentää seinälle ja siivooja pitää kutsua. Olisi pitänyt poistaa koko helvetin kommentti heti ja ilmoittaa, että puimuri on vielä vapaa kuin leopardileggingseihin pukeutuva Tirtta-täti pikkujouluristeilyllä viikko avioeronsa jälkeen.

Halloween 2015

Suunnittelu- ja kenraaliharjoittelupunaviineily ei ollut mennyt hukkaan: puku oli valmis ja naamassa kilo valkoista väriä sekä silmäpielet mustana kuin teinigoottiaikoina.

Perkeleen suo!

"...Yritin noustaa jalkojani, mutta ne olivat jumissa. Siinä minä helvetti kökötin suohon juttuneena kartta ihan muraisena ja huusin PERKELEEN SUO ja siinä vaiheessa kun paukutin nyrkillä suonsilmäkettä kaikki mahdollisimman synkät jumalat ilmoille kiroten, niin tajusin tilanteen absurdiuden..."